Author Archives: ogm

mad+medier prisen 2013

Ole G. Mouritsen vandt mad+medier prisen 2013 i kategorien ‘akademisk madformidling’, bl.a. for bøgerne Sushi, Tang ogUmami.
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Sushi på P1 Danskernes Akademi

Sushi – fastfood fra fortiden på P1 Danskernes Akademi, 5. april, 2011, kl. 22.03
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Ny bog om umami

Den 4. maj 2011 udkommer Umami. Gourmetaben & den femte smag af Ole G. Mouritsen og Klavs Styrbæk Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck Umami. Gourmetaben & den femte smag er den første bog, også i international sammenhæng, som giver en samlet beskrivelse af umami, den femte smag, ved at kombinere kulturhistorie, videnskab, madlavning, ernæring og sundhed [...]
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Sushi på tysk

Sushi udkommer i oktober 2010 på tysk på forlaget Spektrum under titlen Sushi für Wiss- und Bissgierige (Spektrum, Heidelberg, 2011)
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Fisk, sushi og tang

Offentligt foredrag ved Ole G. Mouritsen Vissenbjerg Bibliotek, 28. september, 2010, kl. 19.00-20.30. Se plakat
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Sushi, science og sundhed

DR2, fredag den 10. september, 2010, kl. 15.40
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Sushi på tomandshånd

Interview med Signe Ryge. Tv2-Fyn. 1. maj, 2010, kl.20.00
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Mere sushi i Danskernes Akademi

DR2 Danskernes Akademi, mandag den 22. marts, 2010, kl. 14.45
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Sushi i DR2 Danskernes Akademi

Forelæsning Sushi, Science og Sundhed af Ole G. Mouritsen, DR2 Danskernes Akademi, 13. januar, 2010, kl. 15.40
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

Gourmand World Cookbook Awards 2009

Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed har modtaget Gourmand World Cookbook Award 2009 for bedste danske bog i kategorien: Best Asian Cuisine Book. Læs mere her
Posted in Ikke kategoriseret | Leave a comment

  • Ole G. Mouritsen:
    Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04075-5 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    360 sider.
    Ca. 400 illustrationer og oiginaltegninger