-
- Ole G. Mouritsen:
Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed
Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
ISBN 978-87-17-04075-5 (2009)
Pris: 299,00 kr, inkl. moms
360 sider.
Ca. 400 illustrationer og oiginaltegninger
Author Archives: ogm
Sushi på P1 Danskernes Akademi
Sushi – fastfood fra fortiden på P1 Danskernes Akademi, 5. april, 2011, kl. 22.03
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
Ny bog om umami
Den 4. maj 2011 udkommer Umami. Gourmetaben & den femte smag af Ole G. Mouritsen og Klavs Styrbæk Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck Umami. Gourmetaben & den femte smag er den første bog, også i international sammenhæng, som giver en samlet beskrivelse af umami, den femte smag, ved at kombinere kulturhistorie, videnskab, madlavning, ernæring og sundhed [...]
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
Sushi på tysk
Sushi udkommer i oktober 2010 på tysk på forlaget Spektrum under titlen Sushi für Wiss- und Bissgierige (Spektrum, Heidelberg, 2011)
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
Fisk, sushi og tang
Offentligt foredrag ved Ole G. Mouritsen Vissenbjerg Bibliotek, 28. september, 2010, kl. 19.00-20.30. Se plakat
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
Sushi, science og sundhed
DR2, fredag den 10. september, 2010, kl. 15.40
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
Sushi på tomandshånd
Interview med Signe Ryge. Tv2-Fyn. 1. maj, 2010, kl.20.00
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
Mere sushi i Danskernes Akademi
DR2 Danskernes Akademi, mandag den 22. marts, 2010, kl. 14.45
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
Sushi i DR2 Danskernes Akademi
Forelæsning Sushi, Science og Sundhed af Ole G. Mouritsen, DR2 Danskernes Akademi, 13. januar, 2010, kl. 15.40
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
Gourmand World Cookbook Awards 2009
Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed har modtaget Gourmand World Cookbook Award 2009 for bedste danske bog i kategorien: Best Asian Cuisine Book. Læs mere her
Posted in Ikke kategoriseret Leave a comment
mad+medier prisen 2013