Sushi på Folkeuniversitetet i Odense

Sushi Science – videnskaben bag maden

 Ved professor, dr. scient. Ole G. Mouritsen, Institut for Fysik og Kemi, Syddansk Universitet

Vores velbefindende, sundhed og sygdomme er i høj grad betinget af vores kost og vores livsstil. Når kosten ændres, ændres vores livsstilssygdomme, både de fysiske og de psykiske. Der er meget, som tyder på, at folk i vesten plages af sygdomme, som skyldes, at vores kost er helt ude af balance med hensyn til indholdet af fedtstoffer. Med udgangspunkt i asiatisk mad, sættes fokus på betydningen af de særlige edtstoffer, som findes i føde fra havet: fisk, skaldyr og tang.
Ole G. Mouritsen er forfatter til bogen “Sushi – Lidenskab, videnskab og sundhed” (2006) og er lige nu aktuel med bogen “Tang – Grøntsager fra havet” (Nyt Nordisk Forlag 2009).
  
Holdnr. 9584-1
Tidspunkt 1 MANDAGE 18.00-19.45 (26/10)
Adresse Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M, Lok. 47, indg. B, F eller L, parkering P 3 og P2
Pris Kr. 125 .-

Læs mere her

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


  • Ole G. Mouritsen:
    Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04075-5 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    360 sider.
    Ca. 400 illustrationer og oiginaltegninger