Ved professor, dr. scient. Ole G. Mouritsen, Institut for Fysik og Kemi, Syddansk Universitet
Vores velbefindende, sundhed og sygdomme er i høj grad betinget af vores kost og vores livsstil. Når kosten ændres, ændres vores livsstilssygdomme, både de fysiske og de psykiske. Der er meget, som tyder på, at folk i vesten plages af sygdomme, som skyldes, at vores kost er helt ude af balance med hensyn til indholdet af fedtstoffer. Med udgangspunkt i asiatisk mad, sættes fokus på betydningen af de særlige edtstoffer, som findes i føde fra havet: fisk, skaldyr og tang.
Ole G. Mouritsen er forfatter til bogen “Sushi – Lidenskab, videnskab og sundhed” (2006) og er lige nu aktuel med bogen “Tang – Grøntsager fra havet” (Nyt Nordisk Forlag 2009).
Holdnr.
9584-1
Tidspunkt
1 MANDAGE 18.00-19.45 (26/10)
Adresse
Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M, Lok. 47, indg. B, F eller L, parkering P 3 og P2
Ole G. Mouritsen: Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
ISBN 978-87-17-04075-5 (2009)
Pris: 299,00 kr, inkl. moms
360 sider.
Ca. 400 illustrationer og oiginaltegninger
Sushi på Folkeuniversitetet i Odense
Ved professor, dr. scient. Ole G. Mouritsen, Institut for Fysik og Kemi, Syddansk Universitet
Læs mere her