Naturens Verden, Nr. 4, 2008, s.32-40 Download pdf
Sushi – videnskaben bag
Naturens Verden, Nr. 6, 2008, s.26-33 Download pdf
Ole G. Mouritsen: Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
ISBN 978-87-17-04075-5 (2009)
Pris: 299,00 kr, inkl. moms
360 sider.
Ca. 400 illustrationer og oiginaltegninger
Artikler om sushi
Seaweeds for umami flavour in the New Nordic Cuisine
Flavour 1 : 4 (2012).
Smagsdommerne på Nordic Food Lab. Nordisk dashi fra nordisk tang
GASTRO 51, 72-75 (2010) Download artiklen
Ikijime - slagtning af fisk
GASTRO 46, 66-69 (2010).
Download pdf
Sushi – en ældgammel kode
Naturens Verden, Nr. 4, 2008, s.32-40
Download pdf
Sushi – videnskaben bag
Naturens Verden, Nr. 6, 2008, s.26-33
Download pdf