Anmeldelser

Det skrev pressen og anmelderne om 2. udgave (2009)

GASTRO, December 2009/Januar 2010, s. 22: “Årets bog igen … Det er en smuk bog, det er en vanvittig lærerig bog, det er en praktisk brugbar bog – det er en fantastisk bog. Har du den ikke allerede, så skal - skal - du anskaffe denne reviderede udgave.”

Fyens Stiftstidende, 7. Nov., 2009, Fritid s. 8: “Mesterværk, 6 stjerner”.
Anmeldelse
af Lis Høg.

omslag-cutDet skrev pressen og anmelderne om 1. udgave (2006)

  • Nok den mest facetterede, dybdeborende og vidtfavnende bog, der er skrevet om sushi. Et sushimæssigt hovedværk. Man skal ikke have bogen mellem hænderne særligt længe, før man får lyst til at aflægge den første – og bedste – sushibar eller fiskehandler med faglig stolthed et besøg. Ole Troelsø i Børsen
  • Der findes ikke lignende bøger om japansk madkultur af en dansk forfatter. Nanna Kristensen i Mad & Venner
  • Danmark har fået den definitive sushi-bibel. Mesterværk. Kristian Ditlev Jensen i Politiken
  • En grundig gastronomisk bog af varig værdi. Niels Lillelund i Jyllandsposten
  • Årets bog. Gastro
  • 5 stjerner. Berlingske Tidende
  • Æstetisk er bogen en nydelse. Charlotte Pedersen i Fyens Stiftstidende
  • Helsebibel indsvøbt i friske sushiopskrifter og fotografier, som kan få selv den største fiskefornægters tænder til at løbe i vand. Andrea Bisgaard i Nyhedsavisen
  • Mest omfattende danske bog om emnet. Else Marie Nygaard i Kristeligt Dagblad
  • Et ton af viden om sushi. Tine Tholander i 24timer
  • En hyldest til den rå fisk. Katrine Irminger Sonne i Urban

  • Ole G. Mouritsen:
    Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04075-5 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    360 sider.
    Ca. 400 illustrationer og oiginaltegninger