Sushi – Lidenskab, Videnskab & Sundhed
Web-site for bogen Sushi – Lidenskab, Videnskab & Sundhed, af Ole Mouritsen. Japansk madkultur, fisk, skaldyr, tang, videnskab, ernæring, opskrifter, sundhed, molekylær gastronomi
Skip to content
Om bogen
Bogens kapitler
1. Sushi – for øje, hoved, krop og sjæl
2. Liv, mad og molekyler
3. “Noget fra havet og noget fra bjergene”
4. Opbevaring og konservering
5. Redskaber, tilberedning og præsentation
6. Sushi à la carte
7. Sideretter og tilbehør
8. Ved bord og på bar
9. Epilog
10. Fakta
Anmeldelser
Nyheder
Artikler om sushi
Links
Sushi i medierne
Litteratur
Bogens kapitler
Sushi – for øje, hoved, krop og sjæl
Liv, mad og molekyler
“Noget fra havet og noget fra bjergene”
Opbevaring og konservering
Redskaber, tilberedning og præsentation
Sushi à la carte
Sideretter og tilbehør
Ved bord og på bar
Epilog
Fakta
Ole G. Mouritsen:
Sushi. Lidenskab, videnskab & sundhed
Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
ISBN 978-87-17-04075-5 (2009)
Pris: 299,00 kr, inkl. moms
360 sider.
Ca. 400 illustrationer og oiginaltegninger
Links
seaweedbook.net (English)
sushibook.net (English)
tangbog.dk (Dansk)
umamibog.dk (Dansk)
umamibook.net (English)
RSS Links
All posts
All comments
Bogens kapitler